Diensten

Heb je moeite met het uitstippelen van je reis of heb je daar simpelweg geen zin in? Laat dit dan aan ons als ervaringsdeskundige over en laat je verzekeren van een onvergetelijke trip.

Welke diensten kunnen we leveren? In principe alle taken die komen kijken bij het plannen en/of boeken van een trip en de invulling van de dagen. Er zijn dan ook geen ‘standaard’ pakketten want het is volledig afhankelijk van je wensen en behoeften. Van het tweaken van een bestaande trip op iedereenkanreizen.nl tot het uitwerken van een volledige trip in een nog te ontdekken land of stad. Wij draaien onze hand er niet voor om en halen overal plezier uit!


De Diensten 💼

Reisschema

Van complete rondreizen tot aan dagtripjes en wandel- of fietsroutes. Het maken van een efficiënte (reis)planning van zowel de heen- en terugreis als het doorreizen in of tussen steden en landen tijdens de trip. Hierbij houden we rekening met de lokale mogelijkheden, de ideale omstandigheden, de intensiteit van de dagen en de behoefte aan het aantal en type stops. Het creëren van allerlei soorten routes (wandel, fiets, metro, etc.) als optie voor de dagbesteding tijdens je trip. Natuurlijk helemaal afgestemd op je wensen en de afstanden en openingstijden van de lokale musea, horeca en bezienswaardigheden.

Begroting

Het opstellen van een begroting en het afgeven van een bidgetindicatie (indien benodigd). Het betreft een inschatting op basis van de tijdsduur, de gewenste reismethodes, de mate van luxe m.b.t. onvernachtingen en de activiteiten c.q. excursies.

Informatie

Het verzamelen en documentern van allerlei relevantie informatie voor de reis. Dit varieert van een lijst met tips om met de locals om te gaan tot een lijst met suggesties voor excursies, activiteiten en restaurants. Omdat de behoefte hierin kan verschillen is dit sterk afhankelijk van de briefing die we ontvangen, maar ook van het land en de cultuur. Sommige mensen willen alles tot in detail geregeld hebben, andere bekijken liever zelf op locatie naar de mogelijkheden.

Uitvoering

Het uitvoeren van planning-gerelateerde taken inclusief het boeken van vluchten, transfers, accommodaties en activiteiten of het fixen van visa en ander formeel papierwerk.


De Werkwijze 🦺

Stap 1 – Briefen

De eerste stap is een kennismaking en briefing. Dat klinkt formeel maar dat is het in de praktijk niet. Het kan via een simpel belletje, een online meeting of een offline afspraak met een bak koffie. De briefing betreft puur wat basisinformatie voor ons om de context van de trip te kunnen schetsen. Wat is de samenstelling van het gezelschap en wat heb je voor ogen? Hoe lang wil je op reis en wat mag het ongeveer kosten? Met het antwoord op onder meer deze vragen kunnen wij het voldoende afkaderen en gaan we aan de slag.

Stap 2 – Plannen

In de planning fase kun jij lekker achterover leunen. Het enige wat je wellicht moet doen is af en toe een concrete vraag beantwoorden. Wij gaan ondertussen informatie vergaren en sleutelen aan een mooie planning. Uiteindelijk proberen we hierin alvast keuzes te maken die passen bij jullie persoonlijk voorkeur. Dit vertalen we dan snel in een globaal voorstel waar we samen doorheen zullen lopen.

Stap 3 – Documenteren

Wanneer de globale planning rond en goedgekeurd is dan gaan we alles netjes documenteren. Zie het als een persoonlijke document met alle benodigde informatie om onbezorgd op reis te gaan. Dit document omvat in ieder geval een uitgestippelde route, informatie over de verschillende stops, vele praktische tips en details m.b.t. het transport. Desgewenst kunnen we ook de accommodaties en/of activiteiten meenemen in het voorstel of zelfs alvast de boekingen doen. Omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden gebruiken we ook veel visuele elementen en sfeerimpressies. Wanneer het document klaar is dan delen we het als online versie in de vorm van een afgeschermde webpagina. Dit is handig want dan heb je het altijd bij de hand en zo kunnen we nog eenvoudig wijzigingen aanbrengen. Indien je voorkeur uitgaat naar een offline document dan bundelen we het netjes en sturen het op.

Stap 4 – Communiceren

De laatste stap in onze werkwijze is het presenteren en toelichten van het uiteindelijke document. Natuurlijk kun je hem ook zelf raadplegen en inlezen, maar we geven graag extra uitleg en details in de vorm van een voice-over. Dit doen we in al ons enthousiasme en met behulp van persoonlijke ervaringen en anekdotes. Na de oplevering en presentatie van het document zijn we natuurlijk nog steeds bereikbaar voor advies, zelfs wanneer je onderweg bent.