Portfolio3

Iedereen kan reizen, maar niet iedereen kan plannen! Laat dat laatste nu net hetgeen zijn waar wij wél goed in zijn en energie van krijgen. Inmiddels hebben we al veel kennis en ervaring opgedaan door enerzijds zelf veel te reizen maar anderzijds ook door het plannen van reizen voor familie en vrienden. Deze waardevolle informatie willen we dan ook niemand onthouden. Gebruik het ter inspiratie voor een volgende trip of gebruik het als input voor het maken van je eigen planning. Voor vragen of hulp kun je ons altijd benaderen via het contactformulier.

Reistype


Uitleg

Rondreis

Citytrip

Het plannen van een meerdaagse citytrip met een goede balans tussen actieve sightseeing en het op rust komen in de natuur 🌳 of in horecagelegenheden 🍽. We houden in de planning dan ook rekening met de lokale cultuur, gewoontes en specialiteiten op het gebied van eten en drinken 🥘. Daarnaast verwerken we ook graag unieke en bijzondere plekken of evenementen in een planning. Het proeven van de sfeer en het mengen in het dagelijkse leven van de locals staat hierbij centraal. In onze visie kun je dan pas écht een stad leren kennen!

Routes

Off the Beaten Track

Dit zijn ongebruikelijke routes of stops die een beetje buiten de gebaande paden liggen, zoals de titel al impliceert. Het zijn de unieke plekjes weg van de toeristische hotspots die een trip juist speciaal kunnen maken. Het volgen van de meute is over het algemeen prima, maar het is ook heel chill om ook net eens een keer wat anders te doen en je eigen pad te trekken. Oftewel; de verborgen juwelen buiten de comfortzone van het massatoerisme.

test